Algemene informatie


Tarieven & Vergoedingen
NLP consult €50,- per uur
NEI consult €50,- per uur
NEI kort consult €35.50,-*
Kindercoaching €50,-
MLD/ massage €40,-
Reiki €40,-

alle tarieven zijn inclusief 21% BTW
* Bij een kort consult gaan we niet op zoek naar de oorzaak of achterliggende blokkaden van klachten maar heeft u concrete vragen voor uw onderbewustzijn. Een kort consult duurt max. 30 minuten

Beroepsvereniging
Heel bewust heb ik er voor gekozen mij (voorlopig) niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging. Dit omdat de kosten (momenteel) niet opwegen tegen de baten. Voorheen was het zo dat, wanneer je aangesloten was bij een beroepsvereniging de consulten vergoed werden door de zorgverzekering. Er is echter veel veranderd en ons zorgstelsel is nog altijd erg in beweging. Op dit moment worden consulten van "alternatieve therapeuten" nog maar bij een enkele zorgverzekeraar en voor een klein deel vergoed en alleen wanneer je een hoge aanvullende verzekering hebt afgesloten. In de toekomst vervallen deze vergoedingen waarschijnlijk helaas helemaal.

 

Vereniging van NEI therapeuten

Ik zit in het besteuur en ben aangesloten bij de vereniging van NEI therapeuten. Deze vereniging heeft als doel de kwaliteit van de aangesloten NEI therapeuten te waarborgen en de naamsbekendheid van NEI groter te maken. De vereniging voorziet in de wet Wkkgz (wet kwaliteit, klachten- en geschillen zorg) die eist dat zorgverleners aangesloten moeten zijn bij een onafhankelijke klachten en geschillen commissie. zie voor meer informatie over de vereniging www.vvnt.nl


Openingstijden
De parktijk is op dinsdag en donderdag geopend.

Eigen verantwoordelijkheid
Uiteraard hoop en geloof ik dan mijn consult(en) en de informatie die tijdens de consulten naar boven komt u goed zullen doen en u verder helpt in uw proces, uw klachten doen verminderen of opheffen.
Het is belangrijk dat u zich realiseert dat alle antwoorden die via de biotensor naar boven komen van uw eigen onderbewustzijn zijn. Dit betekent dat de uitkomsten uw waarheden zijn.
U blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor uw gezondheid en uw medische behandeling en dient indien nodig een medisch specialist/arts te raadplegen.
In mijn optiek kunnen reguliere en alternatieve of beter aanvullende therapie/ zorg heel goed samen gaan. Ik ben echter geen arts en zal u ook nooit enige vorm van reguliere medische behandeling afraden.