Baby's

 

Regelmatig coach ik in mijn praktijk maar ook in privesfeer baby’s. Zij zijn vaak gevoelig en staan erg open voor de buitenwereld. Hierdoor pikken ze gemakkelijk gevoelens en emoties op van anderen waardoor ze zelf klachten (bijv. slecht slapen, huilen, boosheid, eczeem, onzekerheid, niet zindelijk worden.) kunnen krijgen.

Natuurlijk kunnen ze ook last hebben van een disbalans in hun eigen systeem.

 

Ik zal tijdens een coach sessie uit testen welke van de vijf elementen uit balans is of zijn en wat er nodig is om het betreffende element weer in balans te krijgen.

 

NEI is een heel effectieve methode om in te zetten omdat het mogelijk is snel bij de kern/oorzaak en de oplossing van het probleem te komen zonder dat er veel woorden gebruikt hoeven te worden, maar ook NLP,  familieopstellingen en Reiki kunnen bruikbaare tools zijn om het element of de elementen weer in balans te krijgen. 

 

Als de elementen weer in balans zijn aan het einde van een sessie betekent dit dat de sessie voor dat moment afgesloten kan worden. Meestal wordt er een vervolg afspraak gemaakt om een paar weken later te kijken/testen hoe het gaat met het kind. Het kan zijn dat er bij een vervolg afspraak een heel andere hulpvraag is omdat er vaak veel in beweging komt na een eerste sessie. Het kan ook zijn dat we verder gaan waar we de eerste sessie zijn gestopt. 

 

NEI & Vaccineren

Veel jonge ouders denken dat vaccineren een plicht is en weten niet dat het een vrije keuze is je kind wel of niet te vaccineren. De oudres die dit wel weten vinden het vaak lastig een goede keuze te maken. Want wat is een goede keuze?! We worden zeer eenzijdig geinformeerd en weten vaak niet waar we precies voor kiezen. Op www.kritischprikken.nl kun je wanneer je geinteresseerd bent meer informatie vinden. Ook het boekje Vaccinaties doorgeprikt is zeer informatief.

 

In mijn optiek is het belangrijk om je goed te verdiepen en onderzoeken te lezen zodat je de voors en tegens goed tegen elkaar af kunt wegen. 

 

Met behulp van de biotensor kan getest worden of het kind het zelf nodig of belangrijk vindt gevaccineerd te worden. en zo ja of dit alle vaccins betreft of alleen geldt voor een paar specifieke kinderziekten. En of dit reguliere vaccins moeten zijn of een homeopatisch alternatief.

 

Wanneer je toch graag wilt vaccineren, of er komt uit de test dat dit goed is voor je kind, is er ook een alternatief vaccinatieschema waar je voor kunt kiezen. Bij dit schema worden de vaccinaties verspreid over een langere periode zodat het afweersysteem van je kindje zich eerst beter kan ontwikkelen.  Ook worden indien gewenst bij dit alternatieve schema homeopatische middelen gegeven die eventuele vacinatieschade meteen ontstoren.

 

Met behulp van het NEI vaccinatieprotocol kan er getest worden of je kind last heeft van vaccinatieschade. Deze vaccinatieschade kan vervolgens ontstoord worden.