Zwangere vrouwen / ongeboren kind


Een heel bijzondere mogelijkheid van NEI is dat we met behulp van een biotensor contact kunnen maken met het onderbewustzijn van het ongeboren kind. Dit is mogelijk in alle trimesters van de zwangerschap.

Een heel mooie manier om er achter te komen of het kindje bijvoorbeeld last heeft van de emoties van de ouders. Zo kan het kindje aangeven wat belangrijk is voor hij of zij geboren wordt.

Is er nog iets ‘ op te lossen’ of te verwerken van het kindje of van de ouders? Of is alles helemaal goed voor het kindje en geniet het van de tijd bij zijn of haar mama in de buik en is het helemaal oké met wat hem of haar te wachten staat?

Hier kunnen we tijdens een NEI- sessie achter komen.

Tijdens de gehele zwangerschap kan ook de aanstaande moeder veel baat hebben bij NEI. Zo kunnen eventuele zwangerschapskwaaltjes, onzekerheden en angsten onderzocht en geneutraliseerd worden. Dit is zeer waardevol voor zowel de moeder als het (ongeboren) kindje. Juist in deze periode is het belangrijk om eventuele emotionele problemen op te lossen, zodat ze niet worden doorgegeven aan het (ongeboren)kind.
En niet onbelangrijk, op deze manier kan er meer genoten worden van hoe bijzonder een zwangerschap is!